Partizan se obratio svojim navijačima pred revanš u Gentu: Molimo vas da ne putujete u Belgiju, nećete ući na stadion 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbalski klub Partizan obratio se svojim navijačima pred revanš utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu konferencije protiv Genta, koja se igra u sredu 28. avgusta u Belgiju (18.00).

Čelnici crno-belih podsetili su svoje pristalice da ne mogu da prisustvuju ovoj utakmici zbog kazne disciplinske komisije UEFA.

„Shodno UEFA odluci broj 38818/ikio, Fudbalski klub Partizan je kažnjen sa dve utakmice igranja bez prisustva publike. Odluka je stupila na snagu već za prvu utakmicu plej-of faze Lige konferencije FK Partizan – KAA Gent, koja je odigrana 22.08.2024. godine u Beogradu.

Kako odluka obuhvata i revanš utakmicu plej-of faze Lige konferencije KAA Gent – FK Partizan u Gentu, molimo sve navijače i simpatizere crno-belih da ne kreću put Belgije, jer prisustvo gostujućih navijača i kupovina ulaznica nije moguća zbog pomenute disciplinske mere.

Zahvaljujemo se svima na razumevanju, sa željom da se FK Partizan plasira u UEFA Ligu konferencije“, piše u saopštenju kluba iz Humske.

Partizan je u prvoj utakmici izgubio od Genta rezultatom 1:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari