Partizan doveo osmo pojačanje ovoga leta: Treći najskuplji transfer crno-belih u ovom veku (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/Paolo Aguilar

Partizan je danas potpisao četvorogodišnji ugovor sa krilnim fudbalerom iz Perua Žoaom Grimaldom.

Mladi, 21-godišnji igrač je u toku dana uspešno prošao lekarske preglede i biće osmo pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku.

Čelnici kluba iz Humske su Sporting Kristalu iz Lime za njegov transfer platili 1,4 miliona evra i bonus od 15 odsto od transfera kada Grimaldo bude odlazi iz Partizana..

Peruanac je tako postao treće najskuplje pojačanje kluba iz Humske u ovom veku, nakon što su za Umara Sadika platili 1.750.000 evra, a za Sejdubu Sumu 1.600.000 evra.
Novi igrač crno-belih važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera u svojoj zemlji, gde je već tri godine nastupao u najvišem rangu takmičenja, dok je za A selekciju Perua zabeležio sedam nastupa.

Pre dolaska Grimalda, Partizan je angažovao levog beka Marija Jurčevića, levog štopera Nihada Mujakića, desne bekove Vukašina Đurđevića i Milana Lazarevića, defanzivnog vezistu Kervina Arijagu, krilnog napadača Ibrahima Zubairua i napadača Đorđa Jovanovića.

Partizan je novu sezonu otvorio sa dve pobede u Superligi, ali i porazom od Dinama iz Kijeva sa 6:2 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, čiji se revanš igra u sredu 1. jula (20.00) na stadionu u Humskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari