Teško su ga ubedili: Predrag Mijatović prihvatio da se vrati uz reči “Partizan je u pitanju” 1Predrag Mijatović, Foto: Srdjan Stevanović/Starsport

Najzvučnije ime u “Prelaznoj vladi” FK Partizan svakako je Predrag Mijatović, legendarni fudbaler crno-belih i madridskog Reala, kasnije i sportski direktor “kraljevskog kluba”.

Predrag Mijatović bi trebalo da se obrati javnosti u utorak sa još jednim povratnikom u Humsku Dankom Lazovićem.

Novi predsednik Partizana Rasim Lajić najavio je potpunu rekontrukciju tima u bliskoj budućnosti, a u tom poslu Mijatović će imati značajnu ulogu uz preostale članove novog tima u kojem je i Milka Forcan.

– Imamo igrače koji ničemu ne služe. Moramo da smanjimo greške prilikom transfera, imali smo 30 igrača za dva prelazna roka. To ni Mančester ne može da izdrži – jasan je Ljajić.

Nezadovoljan zatečenim stanjem je i novi trener Savo Milošević.

– Sa Mijatovićem u timu stvara se utisak nečeg pozitivnog. Potreban je niz koraka, jedan od njih je da se vrate navijači. Mijatović i Lazović će dati predlog za novog direktora Omladinske škole. Savo Milošević je rekao da sedam igrača ne mogu da igraju u Superligi, a kamoli u Partizanu. Moramo da se dočepamo prelaznog roka sa što više bodova, a onda da vidimo šta dalje.

Ljajić je priznao da je teško ubedio Mijatovića da se prihvati nezahvalnog posla u Partizanu.

– Danka sam lako ubedio, a Mijatovića baš teško. Mnogo je razmišljao i na kraju rekao. “Partizan je u pitanju, sad je trenutak” – prepričao je Ljajić detalje pregovora sa slavnim fudbalerom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari