Fudbaler Partizana na odlasku iz Humske ostavio u amanet svojim bivšim saigračima: Pazite jedni na druge i budite jedinstveni sa našim navijačima 1Foto: Srđan Stevanović /Starsport

Mladi napadač Partizana Samed Baždar danas je potpisao petogodišnji ugovor sa Saragosom.

U klub iz Humske stigao je sa 13 godina, a u prvom timu debitovao 2021.

U oproštajnoj poruci napisao je da svojim bivšim saigračima „ostavlja u amanet da paze jedni na druge“ i budu jedinstveni sa navijačima.

„Slušao sam svaki put da je teško, ali nisam verovao da će mi ovako stati knedla u grlu. U Partizan sam došao sa 13 godina i sve o čemu sam sanjao je da debitujem za seniorsku ekipu i da postignem gol u derbiju. Deo tih snova sam ostvario, a onaj drugi deo ostavljam mojim prijateljima i saigračima, a to je da vrate titulu u Humsku, osvoje trofej Kupa i opet odu što dalje u Evropi“, poručio je mladi reprezentativac Srbije, a zatim dodao:

„Znam da mogu, znam da su jaki i jedino što ne može niko da im oduzme je vera i vizija! Zato, mom Partizanu, ostavljam u amanet da ova generacija završi ono što nismo uspeli dok sam ja bio tu, da paze jedni na druge, budu jedinstveni i uz naše navijače i naš Jug zajedno slavimo titulu u Humskoj. Zauvek vaš“, napisao je bivši igrač crno-belih.

Baždar je za prvi tim Partizana odigrao 56 utakmica u svim takmičenjima i postigao četiri gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari