Posle uvreda na račun predsednika Vučića: FK Partizan apeluje na sportsko navijanje – “Uvek nas je krasilo gospodstveno ponašanje i avangardni duh”

Ostavite komentar


  1. Slažem se u potpunosti sa skandiranjem, a da ste gospodski klub i nekakva avangarda u ne znam čemu, to je čista glupost.

  2. To gospodstvo i uvek su odavno izumrli u Partizanu. Bilo je to nekad, ali se malo nas sjeca toga zlatnog vakta iz Titovog vladanja. Od Partizana su ostali samo grobari i na tome ce se zavrsiti.

  3. Navijace treba strogo kaznjavatiza nasilje kao i klub z og unosenja nedozvoljenih predmeta a pesme i povike ne treba kaznjavati jer jednostavno ne postoji nacin da se kontrolisu emocije,kazne klubovima za takve stvari su apsolutna glupost,kako neko moze coveku ili velikoj grupi ljudi da zacepi usta

Ostavite komentar


Sport

Sirotinjo, i Partizanu si teška 10

Sirotinjo, i Partizanu si teška

KK Partizan dočekaće Monako u šestom kolu Evrolige (sreda, 20.45) u dvorani “Aleksandar Nikolić” zbog zauzetosti “Beogradske arene”.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.