Kad i gde možete da gledate utakmicu između tima Bode i Crvene zvezde u plej-ofu za Ligu šampiona? 1Foto: Vatroslav Jarni/Starsport

Crvena zvezda nije direktni učesnik Lige šampiona kao prošle sezone, ali ne mora da savladava i više od jedne prepreke do vodećeg klupskog takmičenja evropskog fudbala kao ranijih godina već samo jednu.

Protivnik u plej-ofu joj je Bode Glimt, koji je norveški prvak za prošlu godinu, a vodeći u domaćem prvenstvu za ovu (liga traje od kraja marta do kasne jeseni).

Na prvi evropski ispit ovog leta crveno-beli su otputovali bez izraelskog golmana Omrija Glazera, koji je i dalje povređen, ali njegova zamena novajlija Marko Ilić već je stekao samopouzdanje kroz srpski šampionat.

Bode, koji nikada nije bio učesnik Lige šampiona, krči put od drugog kola kvalifikacija, a i u trećem, protiv poljske Jagjelonije, postigao je obe pobede.

S obzirom na to da je norveško prvenstvo u punom jeku, Zvezdi posao neće biti lak da bi obezbedila rezultat koji će joj napuniti stadion za revanš 28. avgusta u 21 čas.

Utakmica u gradu Bode, na igralištu s veštačkom travom, igra se u utorak, 20. avgusta, u 21 čas.

Možete da je gledate na Prvom programu RTS i na kanalu Arena 1 premijum.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari