Srbija je ozbiljna država, sa neozbiljnim fudbalskim savezom: Rade Bogdanović pohvalio državu zbog ulaganja u sport

Ostavite komentar


  1. Dobri nasi strucnjaci koji jos od Tita govore, dobar je komunizam, dobar je Tito no oko njega mangupi. Tako i Rade, dobra je drzava, dobar je Vucic, dobar je i RTS sto me zove iako za mene niko cuo nije, no ne valja savez. Puni su mediji raznoraznih Rada Bogdanovica, samo takve na nacionalnim televizijama i gledamo…

  2. Rade druže, na stadionu u Loznici se u 14 dana odigra jedna utakmica, tako je i u ostalim gradovima gde su napravljeni stadioni. Više je oskar bio na terenu nego cela ekipa Loznice…Šta će tek biti na nacionalnom stadionu. Ujutru ima čovek koji tera golubove, vrane, svrake i ostale ptice koje počupaše travu. Oskar ugazio travu sa svojom svitom, samo zemlja ostala na nekim delovima. A, koliko je para otišlo u privatne džepove, ne zna se. A Vi Rade, malo udarite po vlastodržcima, nemojte im se uvlačiti, mnogo vas je.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.