Piksiju otkazali dolazak na mečeve u Ligi nacija još dvojica reprezentativaca: Mitrović i Sergej javili selektoru da su povređeni 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Posle Dušana Vlahovića, selektoru Draganu Stojkoviću su dolazak na reprezentativnu akciju Lige nacija otkazala još dva standardna reprezentativca Srbije

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić javili su Piksiju da će propustiti mečeve sa Španijom i Danskom, prenosi „Mozzartsport“.

Za razliku od Dušana Vlahovića, koji je svoje odsustvo objasnio porodičnim razlozima, tandem Al Hilala je poslao objašnjenje da se zbog povreda neće pojaviti tandem iz Al Hilala.

Obojica su u sredu uveče odigrali ceo meč protiv Damaka u saudijskom šampionatu, a Mitrović je postigao dva gola u trijumfu rezultatom 3:2.

Međutim, kako su javili ljudima u Fudbalskom savezu Srbije, zaradili su povrede zbog kojih neć doputovati na duele protiv Španje u Beogradu 5. septembra i Danske u Kopenhagenu tri dana kasnije.

Stojković će po prvi put okupiti „orlove“ posle fijaska na Evropskom prvenstvu, nakon kog se od nacionalnog tima oprostio Dušan Tadić.

Na širem spisku nije bilo ni Vanje Milinković.Savića, Filipa Kostića, Nemanje Gudelja, Mijata Gaćinovića, Filipa Mladenovića, Srđana Mijailovića i Uroša Spajića.

Zanimljivo je da je u objavi na društvenim mrežama Dušan Vlahović napisao da je obavestio “stručni štab” da neće doći na okupljanje pred septembarske mečeve u Ligi nacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari