Još trojica igrača otkazala Piksiju: Osipa se ekipa pred početak Lige nacija 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Posle Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića, uz mnoge prethodne otkaze, još trojica „orlova“ su poručila Piksiju da neće biti na raspolaganju za mečeve sa Španijom i Danskom u Ligi nacija.

Zbog povreda neće biti ni Miloša Veljkovića, Nemanje Maksimovića i Alekse Terzića.

Veljković nije igrao u Bundesligi za Verder prethodnog vikenda, baš kao što nije ni Maksimović u dresu Panatinaikosa u grčkom šampionatu.

Terzić je povređen već neko vreme i nije se pojavio na treningu juče u Staroj Pazovi.

To je potvdio i sam Stojković na treningu, ali nije istakao hoće li zvati njihove zamene.

„Postoji znak pitanja za par igrača. Videćemo na licu mesta. Terzić je imao povredu zadnje lože pre 10 dana, dobre vesti su da je počeo da trenira. Salcburg nije hteo da ga stavlja na zadnjoj utakmici, rekao je da želi da dođe i da ima veliku želju. Veljković ima tendinitis leve tetive, znao sam to još prošle nedelje. Dolazi i on, videćemo u kakvom je stanju. Maksimović ima bol u desnoj pubičnoj regiji, koji se javio na poslednjoj utakmici, posle je prekinuo trening. I on dolazi danas, videćemo u kakvom je stanju. Oni su pod znakom pitanja. Nećemo tu silovati ništa, neću nikoga terati ako ga boli zadnja loža“, rekao je Stojković novinarima.

Srbija igra u četvrtak protiv Španije na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu (20.45), a u nedelju će gostovati Danskoj u Kopenhagenu (18.00).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari