Savo Milošević na predstavljanju o atmosferi u klubu: Samo pozitivno, sreća i zadovoljstvo 1Foto: Starsport

Bivši fudbaler Partizana Savo Milošević, koji je 27. marta 2019. prvi put postao i trener crno-belih, danas je i zvanično ponovo preuzeo klupu kluba iz Humske.

„Nikad nisam rekao da se neću vraćati u srpski fudbal. Većinu novinara još uvek dobijam zahteve za intervjue. Ja sam izašao iz srpskih medija, ne dajem izjave tri godine. Kada sam podneo ostavku to je bila moja poslednja rečenica do ovog momenta koju sam dao medijima. Jedine izjave koje sam dao su na Zlatiboru i turniru, sve druge izjave nisam demantovao jer nisam bio deo medijima. Ne mogu da se pravdam za nešto što nisam rekao. Odgovoriću ipak. Ako stavim težinu situacije u martu 2019. godine i sada jako mi je teško da vidim koja je teža. Ako hoćete do kraja odgovor“, rekao je novi trener Partizana.

Savo Milošević na predstavljanju o atmosferi u klubu: Samo pozitivno, sreća i zadovoljstvo 2
Foto: Starsport

Uskoro se očekuje Skupština kluba, na kojoj će, po informacijama iz medija, biti izabrano novo rukovodstvo.

„Što se tiče samog kluba i njegovog funkcionisanja, trudio sam se do sada, gde god sam radio, da stručni sektor sam kreira svoj ambijent. Druge stvari su posebna stvar, dužni ste sami da kreairate sa kim želite da radite. Prva stvar koju sam rekao momcima je da svi moraju da se smeju, da budu srećni i zadovoljni što se  bave ovim poslom, od toga krećemo. Apsolutno znam iz psihologije da možemo bolje da radimo i produktivnije ako to radimo sa zadovoljstvom. Psihološki i mentalno treba da dignem momke, bez obzira na tabelu i situaciju u klubu. Jako je bitna pozitivna amtosfera“, objasnio je Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari