Trener Partizana posle pobede nad Tekstilcem: S obzirom na situaciju u klubu i bolje nego što sam očekivao 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Trener Partizana Savo Milošević rekao je posle utakmice 11. kola Superlige protiv tekstilca (4:1), da je u odnosu na okolnosti u klubu iznenađen dobrom igrom njegovog tima.

„Obzirom na celokupnu situaciju, i rezultatsku i psihološku koju smo zatekli u klubu, ovo je i više nego što sam očekivao. Očekivao sam više problema. Momci su uspeli da sprovedu sve štosmo radili u prethodna četiri dana i ispoštovali od početka do kraja. Mislim da smo i u prvom poluvremenu zaslužili da vodimo, to sam i rekao igračima u svlačionici i ako nastavimo ovako, nećemo imati problema. Sve je ovo proces. Rezultati najbolje rešavaju krizu. Dobra stvar je što imamo pauzu, ali nismo izašli iz krize, ima još puno stvari koje možemo bolje. Ovo je već danas bilo solidno, rekao sam da ekipa može bolje i može i od ovoga bolje. Ali ne može tako brzo. Što se tiče taktičkog dela i voljnog momenta, ispoštovali su sve od prvog do poslednjeg igrača, sve što smo tražili“, rekao je Milošević.

Penal iz utakmice u utakmicu se dešava Partizanu.

„To su očigledno neke stvari koja su zaoštavština i nemoguće je da se sve isprave. Dobra stvar je što nismo danas platili veliku cenu. To su individualne greške koje će se smanjiti kada budu imali više samopouzdanja. To je i bilo za očekivati. Dolaze utakmice i protivnici koji će predstavljati mnogo veći izazov. Idemo korak po korak, ne smemo da letimo, ovo danas je bilo dobro. Imamo još puno utakmica do decembra. Dobro je da možemo da nastavimo u dobroj atmosferi, jer stvari mogu malo da se ubrzaju“, rekao je Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari