Kada i gde možete da gledate generalnu probu Crvene zvezde za meč sa Interom? 1Foto: EPA-EFE/Mats Torbergsen NORWAY OUT

Utakmicom Crvena zvezda – Železničar započinje 10. kolo Superlige Srbije, a crveno-beli žele da nastave pobednički niz i zadrže prvo mesto na tabeli.

Zvezda je jedina neporažena ekipa u domaćem šampionatu i utakmica dolazi posle 174. večitog derbija u kome su slavili sa 4:0.

Ipak, prostora za preterano slavlje u taboru aktuelnog šampiona nema, jer ih već sledeće nedelje, u utorak, očekuje utakmica Lige šampiona protiv Intera.

Zato je za očekivati da trener crveno-belih Vladan Milojević „promeša karte“ u utakmici protiv sedmoplasirane ekipe na tabeli i šansu pruži nekim igračima koji u dosadašnjem toku šampionata nisu imali veliku minutažu.

Ipak, iskusni strateg neće moći da računa na toj utakmici, kao i u narednih 15-ak dana, na jednog od najboljih igrača Mirka Ivanića.

– Teško je kada ostanete bez jednog od igrača. Mirko Ivanić ima veliki uticaj na našu igru. Znali smo na početku priprema da će nam biti potrebno da svi igrači budu spremni, kao i da će biti ovakvih situacija. Ivanić je ušao u proces oporavka i očekujemo da se što pre priključi ekipi – istakao je Milojević.

Utakmica između Crvene zvezde i Železničara se igra večeras od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“, a direktan prenos je na kanalu Arena Sport 1 Premijum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari