Cirkus se nastavlja: Partizan u Zaječaru izgubio od Beograda, uprava crno-belih stvorila svoje navijače 1Foto: Danas/M. Stojanović

Fudbaleri Partizana izgubili su od OFK Beograda u Zaječaru rezultatom 3:2 (1:2), a crno-belima nije pomoglo ni to što im je uprava, kako je bilo najavljeno u medijima, stvorila lojalnu navijačku grupu.

Pred oko 2.000 gledalaca na novoizgrađenom stadionu u Zaječaru, „gosti“ su do vođstva u prvom poluvremenu stigli golovima Filipovića u 15. i Zubaire u 40. minutu, dok su golove za „domaće“ postigli Ovusu u 18, Paločević u 85. i Stojiljković u šestom minutu nadoknade vremena.

Cirkus se nastavlja: Partizan u Zaječaru izgubio od Beograda, uprava crno-belih stvorila svoje navijače 2
Navijači uprave drže predavanje fudbalerima Partizana. Foto: Danas/M.Stojanović

Mnogo zanimljivije od očajne igre dva tima bilo je ono što se desilo na tribinama, jer je uprava Partizana stvorila novu navijačku grupu, umesto Grobara koji traže odlazak čelnika kluba.

Na kraju utakmice fudbaleri crno-belih morali su da odu kod svojih novih pristalica, koje su im održale višeminutno predavanje, a tek potom su mogli da se zapute u svlačionicu.

Zbog opasnosti da će doći do sukoba dve navijačke grupe Partizana, okolinu stadiona obezbeđivale su velike policijske snage.

U kakav cirkus se pretvorio srpski klupski fudbal govori i činjenica da je večeras Zaječar bio domaćin klubu koji se zove OFK Beograd, dok je uprava Partizana, uz dozvolu ljudi koji je i drže na funkcijama, stvorila navijačku grupu koja navija za čelnika crno-belih, a ne za Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari