Superligaški cirkus u Gornjem Milanovcu: Zvezda pobedila Radnički, meč prekidan zbog incidenata, povređeni članovi uprave gostiju (VIDEO, FOTO) 1Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u 7. kolu Superlige Srbije na gostovanju Radnički 1923 u Gornjem Milanovcu golom Mirka Ivanića u 85. minutu, ali je ključni trenutak meča bio odluka sudije Pavla Ilića da isključi igrača Kragujevčana Matiju Glučevića u 79. minutu.

Arbitar je 15 minuta pre isključenja Gluščevića odlučio da ne dosudi penal nakon starta Mimovića nad Evandrom u šesnaestercu Crvene zvezde, što je izazvalo burne reakcije.

Navijači Radničkog su arbitra, rezervne igrače,članove stručnog štaba i uprave Zvezde gađali tvrdim predmetima, pa je meč zbog toga prekinut, a čulo se i skandiranje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Superligaški cirkus u Gornjem Milanovcu: Zvezda pobedila Radnički, meč prekidan zbog incidenata, povređeni članovi uprave gostiju (VIDEO, FOTO) 2
Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

Takođe, oni su u 45. minutu bacili “topovski udar” u blizini štopera gostiju Drkušića, koji je posle toga zamenjen.

Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde povređen je nakon što su navijači bacili topovski udar na deo tribine i ložu gde su bili smešteni članovi uprave gostiju, prenose mediji.

Mrkeli je povređen list noge, dok je Nebojša Milošević, član stručnog štaba i pomoćnik Vladana Milojevića takođe dobio opekotine. On ima sliču ranu u predelu stomaka.

Navijači Crvene zvezde ponovo su istakli parolu o aktuelnim događajima na Kosovu i Metohiji i preneli svoj stav o ovoj temi.

Tokom meča, pristalice Crvene zvezde vređali su trenera Radničkog Feđu Dudića na verskoj i nacionalnoj osnovi, što je moglo da se čuje i u televizijskom prenosu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari