Trener Crvene zvezde ljut posle meča protiv Mladosti: Imamo puno igrača, pa će nastupati oni koji žele da izgaraju 1Foto by: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je razočaran posle utakmice 2. kola Superlige u kojoj je njegov tim na svom stadionu osvojio bod (2:2) protiv Mladosti iz Lučana.

Gosti su od 68. minuta igrali sa desetoricom igrača zbog crvenog kartona Uroša Ljubomirca, a crveno-beli su do boda stigli golovima Duartea i Endiajea u finišu meča.

„Ne možete da igrate ovako prvo poluvreme, ne znam šta bih komentarisao. Na meni je najveća odgovornost zbog ekipe koju sam izveo. Ništa nije bilo kako smo pripremali, izmene u drugom delu su nam pomogle. Videćemo, nema veze, ‘ajde ako nešto treba da se desi, neka se desi na početku, to je fraza koja mi se ne sviđa, ali ‘ajde, da mi bude lakše. Velika je opomena, videćemo šta ćemo i kako ćemo, imamo veliki roster, dosta igrača, ima igrača koji jedva čekaju… Videćemo, sad bar imamo igrače koje možemo da rotiramo i igraće najspremniji i oni kojie će da izgaraju svih 90 minuta“, rekao je Milojević za TV Arena sport.

Trener Crvene zvezde ljut posle meča protiv Mladosti: Imamo puno igrača, pa će nastupati oni koji žele da izgaraju 2
Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Rezultatom i partijom svog tima bili su nezadovoljni i navijači crveno-belih, pa su igrači Zvezde morali da se postroje kod severne tribine kako bi saslušali poruku svojih pristalica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari