Vladan Milojević posle pet primljenih golova u Monaku: Videli smo brzinu, snagu i moć, ne znam koliko će nam ostati igrača da završimo polusezonu 1Foto: Starsport

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je posle poraza od Monaka da je Liga šampiona „drugi nivo“ i da se to pokazalo i na meču trećeg kola prestižnog takmičenja.

– Videli smo brzinu, snagu i moć. Na početku smo ih držali koliko smo mogli. Bruno (Duarte) se povredio, a i pored toga nam je sužen izbor igrača mogu da igraju u ovakvom intezitetu. Imamo igrače, ali moramo da imamo igrače koji znaju da igraju u malom prostoru i vremenu. Nama uvek fali par sekundi. Ovo je drugi nivo i to se pokazalo – rekao je Vladan Milojević u izjavi za RTS.

Zvezda je poražena na gostujućem terenu od Monaka 1:5, u trećem kolu Lige šampiona.

– Monako od prvog minuta igra jako intezivno. To je nemački sistem sa mnogo inteziteta, iskakanja… Ovo je „level“ gde vidimo gde smo i šta smo. Ne možete da primite gol u produžetku prvog poluvremena, tu mora da radi i iskustvo pojedinih igrača. Ne možete da primate peti gol onako. Videćemo koliko će nam ostati igrača da završimo ovu polusezonu – dodao je Milojević.

U narednom kolu, Zvezda će 6. novembra u Beogradu dočekati Barselonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari