Vladan Milojević posle pet primljenih golova u Monaku: Videli smo brzinu, snagu i moć, ne znam koliko će nam ostati igrača da završimo polusezonu

Ostavite komentar


  1. Videli smo tvoje neznanje i neznanje tvojih izabranika Milojeviću!nikakvo znanje nije ni trebao da pokaze Monako…igrade pod tolikim strahom u grču,noge vam se tresu…Milojeviću odlazi nisi za zvezdu

  2. Miloje, ne brini.Velika je Srbija, imaš posla gde hoćeš. Ili ti ne gine odlazak u neku još goru ligu.Da li imaš iole časti da podneseš ostavku. Ne! Vi ste debelokožci. Molim te reci mi šta vam znači to nemamo igru po vertikali.Pa onda ono dve sekunde da bi rešili problem. Igrači ti se sami povređuju. Bruka, nemaju snage za 25 min. Igre, a znaju da prime plate po 30.hiljada evra. Ajde lepo, banket pa fajront kud koji mili moji.

  3. Izvinjavam se, Dr. Terza je kupovao i birao igrače s’koca i konopca ali on će se ograditi. Njega čuva faraon ko oči u glavi. Teško ću se ja oporaviti od ovog brukanja.

  4. Milojević će ući u istoriju kao trener ekipe koja u takmičenju-sezoni za Ligu evrope nije osvojio niti jedan bod te da mu je ekipa na poslednjem 36 mestu. Bravo za pudlicu Terzu, najvećeg hohštaplera koji se hvali prvim mestom u ovoj drljavoj ligi Srbije a koja nije ravna trećoj ligi u Nemačkoj.

  5. Ova Zvezda nije ni za ligu konferecije,kavu ligu šampiona,kao Zvezda ima najboli tim posle 91g. čije su to izjave bile? .Nema zvezde bez naših igrača poneki stanac mozda ,ovako ce da se brukaju i dalje

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.