Milojević pred Monako: Imamo mnogo problema, igrači ne mogu da izdrže ritam 1Vladan Milojević, Foto: Pedja Milosavljević / STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je uoči meča trećeg kola Lige šampiona da Monako „igra jako dobar fudbal“ i dodao da je trener Adi Hiter svojim dolaskom „promenio DNK ekipe“.

– Monako ove sezone igra jako dobar fudbal. Adi Hiter je dolaskom promenio DNK ekipi, igra se sa dosta dinamike i energije. Imaju dosta samopouzdanja. Mi imamo dosta problema, koji traju od samog početka sezone. Moramo konstantno da menjamo od formacija do samih igrača. Neki fudbaleri imaju veliki uticaj na našu igru, trenutno ih nemamo u sastavu – rekao je Milojević.

Zvezda će u utorak od 18:45 gostovati Monaku u meču trećeg kola Lige šampiona.

– Pravili smo dosta individualnih grešaka u prve dve utakmice. Velika je razlika igrati u našoj ligi i Ligi šampiona. Razgovarali smo dosta o tome šta možemo da promenimo, gde da ispravimo greške, sigurno niko od njih to nije namerno uradio. Igramo protiv jednog izuzetno jakog i snažnog protivnika. To je francuska ekipa sa nemačkim stilom, grešaka će biti, ali one moraju biti svedene na minimum.

U prva dva kola Zvezda je upisala dva poraza, u Beogradu od Benfike i u Milanu od Intera.

– Imamo plan utakmice, spremali smo se za ovaj meč. Mnogo nam otežava činjenica da imamo dosta reprezentativaca i da posle pauze imamo malo vremena da se spremimo za naredne izazove. Ono na čemu bi trebalo da radimo, ne možemo da stignemo. Svakako, mi smo spremni i videćemo kako će sve to izgledati. Pokušaćemo da ugrozimo protivnika u segmentima gde bude najslabiji.

Milojević je rekao i da zbog povreda neće nastupati golman Omri Glazer i defanzivac Vanja Drkušić.

– Igrači ne mogu da izdrže ritam i često dolazi do problema. Pričamo o Ligi šampiona bez ikakvog alibija, ali bez Glazera, Ivanića, Mimovića, Drkušića, Hvanga… To su fudbaleri koji su imali uticaj na našu igru. Igrači se vraćaju sa reprezentativnih utakmica, gde je naš posao što pre da ih zalečimo i vratimo u ritam. Liga nacija nije više takmičenje sa prijateljskim utakmicama, nisu mečevi u kojima nastupaju rezervni fudbaleri – rekao je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari