Kad i gde možete da gledate duel Vojvodine i Ajaksa u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope? 1Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak 1. avgusta (20.00) protiv Ajaksa igraju revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Novosađani, koji su u prvom meču u Amsterdamu izgubili sa 1:0, dočekuju četvorostrukog šampiona Evrope na “TSC areni” u Bačkoj Topoli.

“Prirodno je da verujemo i da se nadamo prolazu dalje, naravno ukoliko dodatno podignemo nivo svoje igre. U priči sa prijateljima, ljudima oko kluba, vidim da su svi bili iznenađeni i da su sada veća očekivanja nego pred put u Amsterdam. Porastao je zbog toga i pritisak, što nama kao ekipi i prija. Nadam se da ćemo usrećiti sve u Novom Sadu i Srbiji”, izjavio je igrač Vojvodine Njegoš Petrović.

Uoči utakmice, Novosađani su se bavili izmenama u rukovodstvu kluba i pronalaženju novih sponzora, ali i problemima u organizaciji duela zbog činjenice da je duel sa klubom iz Amsterdama proglašen mečom visokog rizika.

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Vojvodine i Ajaksa možete da gledate na kanalu Arena sport 1 Premijum, a direktan prenos počinje u 20.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari