Trener Partizana posle još jedne eliminacije iz Evrope: Tu smo gde smo, za Evropu nismo 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je posle utakmice u kojoj je njegov tim izgubio u Gentu (1:0) i propustio priliku da se plasira u grupnu fazu Lige konferencije, da očekuje radikalne promene u ekipi.

Partizan je ovog leta počeo učešće u UEFA takmičenjima neuspehom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, zatim je eliminisan u kvalifikacijama za Ligu Evrope, da bi na kraju ispao i u plej-ofu za Ligu konferencije, kao jedini klub na Starom kontinentu koji je prošao ovakav neslavan put.

„Pa tu smo gde jesmo, nismo u Evropi. Imali smo teške protivnike. Ne možemo da idemo dalje ako ne postignemo gol, imamo jasnu sliku šta nam treba”, rekao je Stanojević, a zatim dodao:

“Ovo je realnost, izgubili smo od Kijeva, ove dve ekipe smo mogli da prođemo. U sreću ne verujem, verujem u rad. Ne želim da žalim šanse koje smo propustili”.

Trener crno-belih je nezadovoljan ekipom koju je nasledio od prethodnika i najavio je promene.

“Nastavljamo dalje, očekujemo nove igrače, moraćemo da uradimo nešto radikalnije, moramo da krenemo u neku novu priču“, rekao je Stanojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari