Fudbaleri Partizana nerešeno protiv AZ Alkmara

Ostavite komentar


  1. lazar markovic za poslednjih 6 godina promenio 6 klubova,odigrao 86 utakmica i dao 12 golova!i partizan ga kao takvog-propalog fudbalera stavio u tim!

    1. A ima tek 25 godina. Kutinjo recimo nije imao mesto u Liverpulu, a Lazar je tamo otisao mlad i zelen. Nauk svim igracima, da bez obzira na talenat i kvalitet, ne idu prerano u inostranstvo.

  2. Sve čestitke evropskoj mladosti. Holandski momci su pokazali afro balkanskoj starosti kako se igra to što nazivamo fudbalom. Filipe i drugari, bežite od ovih matoraca. Nije vam mesto na klupi dok neznalice, koje su im pomogle da podele pare, igraju. Još jednom, bravo evropskoj mladosti.

    1. Kako i koliko su holandski momci „pokazali“ kako se igra fudbal pokazuje statistika, posed lopte,broj šansi a i objektivna, za razliku od naših medija, holandska štampa, koja danas piše da je njihov tim imao neverovatnu sreću pa ostao neporažen. Budite malo objektivni, Partizan ima igru,kroz igru dolazi u šanse za razliku od Vašeg kluba, jer ovakvim komentarom zasigurno niste simpatizer Partizana. Koja afro-balkanska starost? Samo 4 igrača iz sinoćne startne postave imaju preko 30 godina! Sadik 22 godine, Asano 24, Pavlović 18,… Koje su to „neznalice“ u timu?. Zdjelar; Pavlović, Sadik, Tošić… ko????

  3. O kvalitetu našeg fudbala (klupskog ili reprezentativnog, svejedno) ne treba trošiti reči, tuga. Jedna stvar na jučerašnjoj utakmici je bila fenomenalna, 15000 mladih, neiskvarenih, potencijalnih sportista. Prosto da poželim da UEFA stalno zabranjuje prisustva navijača (čitaj huligana), možda se na ovaj način formira prava publika na stadionima.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.