Fudbalerima Zvezde stigao novogodišnji poklon 1Foto: Starsport

I dok tabloidi redom pišu kako su se Dejan Stanković i Milan Borjan strastveno posvađali posle remija sa Radnikom u Beogradu (1:1) uprava Crvene zvezde riternirala je isplatom novembarske plate ali i bonusa od po 20.000 evra za prvo mesto u grupnoj fazi Lige Evrope.

Nema dnevnog tabloida koji juče i danas nije pisao o tome kako su Stanković i Borjan ušli u klinč u svlačionici nakon remija sa Radnikom na stadionu „Rajko Mitić“. Borjan je, navodno, zamerio šefu struke što je prenaglašenim tonom kritikovao igrače; to je iziritiralo Stankovića pa je kritički ton u varbalnom obraćanju usmerio ka kapitenu ekipe.

Tabloidi svađu tumače kao kulminaciju odnosa koji je na lošim temeljima prevashodno zbog neprofesionalnog ponašanja igrača u više navrata tokom sezone.

Kako bi pažnju skrenuli sa „gorućeg problema“ u upravi kluba su se dosetili da brže bolje isplate novembarsku platu fudbalerima, ali i da ih počaste bonusima od po 20.000 evra za prvo mesto na kraju grupne faze Lige Evrope.

Mozzartsport piše da su najzaslužniji za direktan prolaz u osminu finala dobili po 20.000 evra,a epizodisti svotu koja je gradacijski, u skladu sa doprinosom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari