Fudbalske i druge priče

U Partizanu i Crvenoj zvezdi složni samo oko toga da su crno-beli bili bolji u 161. večitom derbiju

Ostavite komentar


  1. O čemu vi više pišete bar se vi vodite kao nezavisne novine. Zvezda mora da bude prva i ako je Partizan bolji jer je vodi idejni vodja ove zemlje. On upada u Zvezdu u 2.30 h ujutru još kao premijer i rešava sve.Epilog znate Čovica u košarkaški klub a gospodinu skida poternicu.

  2. Najpre Savo je rekao istinu: pobedila je energija, trčanje -jer to je ono što pravi razliku u sportu.
    Drugo :da baš „neočekivana“ reakcija Sudijske komisije i zvezdasa Karadzića , da se osramote još jednom u slučaju da slobodnu procenu fud.sudije ocene kao grešku.Ovde nije bilo materijalne povrede pravila , faula je bilo, kolikog intenziteta – e to je bilo pravo sudije da proceni i možemo da imamo drukčije mišljenje, ali njemu ne možemo oduzeti pravo na svoje.

  3. Partizan je zasluzeno pobedio
    Da u Zvezdi postenja ima cutali bi i trazili razlog zasto je Partizan toliko bolje igrao.
    Ovome sa potetnice bi u normalnoj drzavi bio zabranjen rad u Zvezdi i on bi u zatvoru bio.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.