Fudbalski internacionalac sa juga Srbije poklonio sportsku opremu Bujanovačkom BSK-u 1Fudbaler Lazar Đorđević nije zaboravio rodni kraj.

Fudbalski intterancionalac Lazar Đorđević (30), koji je ponikao u FK BSK iz Bujanovca, a sada igra u Bahreinu, poklonio je komplet sportske opreme za najmlađe kategorije, pružajući na taj način podršku najmlađim zaljubljenicima u ovu igru.

„Još jedan lep gest fudbalera koji je svoje prve korake načinio na terenu u Bujanovcu. Zahvalni smo na podršci koju smo od njega dobili i to ovim mladim dečacima koji tek počinju svoje fudbalske korake zači puno. Iako živi i igra fudbal daleko od svoga rodnog kraja Lazar nas nije zaboravio“, saopštili su iz Fudbalskog kluba BSK, jednog od najstarijih sportskih kolektiva na jugu Srbije.

Lazar Đorđević je rodom iz sela Lopardince u bujanovačkoj opštini.

Tokom karijere nosio je dres Vojvodine, Rada, Radničkog iz Niša, Sileksa (Severna Makedonija), Košice, Podbrezova (Slovačka), te Karvina (Češka).

Lokalni portal Bujanovačke podseća da je Đorđević igrao i za Ziru iz Azerbejdžana za vreme ratnih sukoba u oblasti Nagorno Karabah.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari