Auto-put za šutiranje lopte: Kako su FK Partizan i Košarkaški savez Srbije postali paraziti infrastrukturnih projekata od značaja za zemlju?

Ostavite komentar


  1. Можете у наслов да ставите да је КК Црвена Звезда добила паре од КССа, овако испада да само Партизан добија. Уосталом и пре 2 месеца је опет КК ФМП2 добио новац од КССа

  2. Nije jasan motiv zasto drzava pomaze fuzbalere i kosarkase…Pa oni imjau pare, seteju efektne zene, vozaju skupocene automobile, finansiraju gradjevinarske projekta, neki ulazu u politiku, ndrugi qaraju jedan drugom zenu, onako, da se vidi ciji je veci , i jos njihovim udruzenjima i klubovima dajemo pare….Zasto znameniti pojedici fuzbaleri, kosarkasi i sl. ne daju parice za dobrpbit njihovog saveza / udruzenja/klubova?

  3. Neverovatno kako ste od dve uplate u 2 meseca, prvo 4,5 miliona pa 1,5, preko kss-a a sve kk zvezda predstavili kao partizanu i zvezdi…

  4. Ooo GA, novi tekst. Da se loze crveni… Ako, ako… Vladace vam ovaj doveka. Ima da ga saranite za 40 godina pored Tite u kucu cveca uz sve pocasti sa milion upaljenih baklji. Kako i dolikuje najvecoj zvezdinoj zvezdi! Delija najveci, ziv vam bio!

  5. Uvalio nam vučelu i glazuru da nam upropaste klub , više od godinu dana iz protesta ne idemo na stadion . I još ima obraza da kaže da mi šutiramo loptu !? Šta bi sa osvajanjem lige šampiona ? Koliko ste ulupali para u zvezdu ?

  6. Ко вам је ово рекао за звезду,здраве финансије Човић,њега цитирате??

  7. Fk zvezdu niko ne sme da spomene,vise su para pojeli od 1945,nego svi sportski timovu zajedno,svi njihovi funkcioner multimilioneri,ja uopste ne navijam ni za koga,ali o fk zvezdi niko živ čak ni opzicija rec ne sme kaže

  8. Danas RS je uvek bio ciganski portal,zato i ne čude ovakvi naslovi!!Nikada na ovom portalu nije napisano nešto protiv državne mezimice, Draza je ostrasćeni navijač izgleda!!!

  9. Ovo sto Vuciceva vlast radi je cisti kriminal!Finansijski se dva najskuplja i propala sportska drustva u kome se decenijama kosarkaski i fudbalski klubovi pojeli grdne milijarde!Sta su to Zvezda i Partizan?Nacionalni simboli u ikone?Ko je odabrao Terzica,Covica,Vucelica,Nedica,Ostojica da budu pijavice drzavnog budzeta?Ova vlast se ocigledno udvara pristalicama Zvezde i Partizaba!Ili ze mozda plase njihovog ulicnog protesta!U svakom slucaju,za ovakakvu pljacku naroda neko iz vlasti mora krivicno da odgovara!!!

  10. Nije ovo dobro, ne sme da se zna da daju JSD, oni su opozicija! Vidite kako ih to pogodilo…

  11. Partizan nije trebao da prihvati novčanu pomoć od čoveka koji je uništio i uništava klub ,neka u Evropi igraju Crvena Zvezda i njeni klubovi kao prošle godine možda bi i brodarac uspeo da se priključi toj eliti.

  12. Ништа нисте бољи од оног ђубрета информрера, цела медијска машина и власт и шатро опозиција , сви у офанзиви на ЈСД Партизан.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.