Fudbalski savez Kosova podneo žalbu zbog zastave sa natpisom „Nema predaje“: Zahtevamo da FIFA kazni FSS

Ostavite komentar


  1. Zahtevaju? Au. Ako traze od najkorumpiranije sportske organizacije da se drzi STRIKTNO svojih pravila, oni ne bi bili u njoj.

  2. Pa mi smo se slozili sa njihovim clanstvom. Divac je bio predsednik Olimpijskog komiteta koji je precutno dozvolio da i oni budu clanovi. Ima nas koji nismo zaboravili taj izdajnicki potez doticnog.

  3. Ja sam vec davno rekla ne diraj djavola dok spava,jer ako ga probudis bice belaja.Ali ljudima je sve tesnije U sopstvenoj kozi a djavo vec nespava.

  4. Kad ista ta fifa bude kaznila albaniju za probokacije i vratila nama 3 boda u kvalaifikacijama mozemo da pricamo. Sta je sporno, mi ne priznajemo, i nema predaje!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.