Futsal derbi 6. kola: Vranjanci slavili u divovskoj borbi protiv Novog Pazara pred 2.000 navijača 1Foto: V. Ristić

U derbiju šestog kola Futsal Super lige Srbije večeras u Vranju domaća ekipa zabeležila pobedu protiv snažnog tima Novog Pazara 4:2 (1:1) pred oko 2.000 navijača koji su na kraju aplauzom nagradili jedan i drugi tim.

U izvanrednoj atmosferi koju je kreiralo oko dve hiljade navijača u Sportskoj hali u Vranju večeras je odigran derbi 6. Kola Futsal lige Srbije u kome je domaća ekipa imala više koncentracije, snage i umešnosti i savladala odlični tim Novog Pazara, čime su zabeležili petu pobedu zaredom.

Pazarcima ovo je prvi poraz. Poluvreme je završeno remijem, nakon što su domaći u prvom minutu poveli a gosti izjednačili u poslednjim sekundama prvog poluvremena. Da derbi bude derbi pobrinuli su se gosti koji dolaze do vodjstva od 2:1, da bi potom domaći stigli do konačnih 4:2 i naneli prvi poraz gostima.
Najzaslužniji za pobedu domaćih je dvostruki strelac Nikolić, dok je tragičar utakmice Ćorović koji je promašio dva kaznena udarca što je na kraju goste koštalo poraza.

Utakmica je protekla u izuzetnoj fer i korektnoj atmosferi kojoj su svojim navijanjem doprineli i domaći navijači koji su na kraju goste iz Novog Pazara pozdravili aplauzom.

Bilo je vidljivo da se sportska javnost u Vranju uželela ozbiljnijih sportskih dogadjanja, a Super ligaš KMF Vranje, iako sa skromnom podrškom Grada Vranja nastavlja da kontinuirano beleži odlične rezultate i sada se nalazi na vrhu tabele jednog saveznog fudbalskog takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari