Futsal super liga Srbije: Vranje pred 2.500 navijača propustilo priliku da pobedi šampiona FON 1

U zaostaloj utakmici Futsal super lige Srbije večeras Vranje i FON igrali su nerešeno 2:2 (0:1), čime je domaća ekipa manje zadovoljna jer je bila nadomak zaslužene pobede protiv prvaka države u malom fudbalu.

Sve je ličilo na pravi spektakl, jer je u Sportskoj hali u Vranju bilo oko 2.500 gledalaca koji su bodrili domaću ekipu protiv favorziovane ekipe iz Beograda, u kojoj igra šest državnih reprezentativaca.

Gosti su poveli pogodkom Rajčevića u 18. Minutu. Tako je i završeno prvo poluvreme u kome su domaći bili ravnopravan protivnik.U finišu prvog poluvremena došlo je do eskalacije nezadovoljstva sa tribina zbog sumnjiviš sudijskih odluka, ali sve se ubrzo smirilo.

Domaćin je izjednačio u 27. minutu golom Igora Stojanovića.

Ekipu Vranja u vođstvo od 2:1 doveo je Dodić u 32. minutu, da bi gosti u poslednjem minutu preko Ramića došli do izjednačenja.

„Hvala mojim igračima i publici na podršci. Nisam zadovoljan jer smo gol primili tridesetak sekundi pre kraja utakmice, a zaslužili smo pobedu „, izjavio je za portal Danasa neposredno nakon utakmice trener domaćih Goran Jović.

Gosti su na kraju mogli da budu zadovoljni izborenim remijem koji je došao kao rezultat većeg iskustva, o čemu je govorio i trener šampiona iz Beograda Borko Surudžić.

„Došli smo u Vranje da pobedimo. Našli smo na tvrd otpor odličnog domaćina koji je imao i sjajnu podršku sa tribina. Na kraju zadovoljan sam remijem. Čestitke domaćoj ekipi na prikazanoj igri“,– izjavio je za Danas Surdudžić.

Uoči poslednjeg kola tim Vranja ostaje na prvom mestu Futsal super lige Srbije, a do kraja prvog dela šampionata ostaje im gostovanje protiv već otpisane ekipe Kalča u Nišu ovog vikenda.Šampion FON kao i Vranjanci ima po jedan poraz i remi i nalazi se u vrhu tabele.

U Sportskoj hali u Vranju odavno rekorde u posećenosti beleže samo futsaleri koji su već drugu sezonu u vrhu državnog prvenstva uprkos skromnim finasijskim sredstvima koja dobijaju iz budžeta grada za sport.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari