Globtroter Šćepović stigao do Australije 1EPA/Alberto Martin

Stariji od poznate fudbalske braće potpisao za 18. klub u karijeri.

Stefan Šćepović će do kraja sezone igrati za Brizbejn Ror, pa je selidbom u Australiju produžio listu država u kojima je zarađivao za život.

Karijeru je počeo u Srbiji, posle čega su ga profesionalni putevi vodili do Italije, Belgije, Izraela, Španije, Škotske, Mađarske, Poljske, Japana i Kipra.

„Radujem se novom izazovu. Probaću da doprinesem koliko god budem mogao i bilo bi sjajno da zajedno napravimo uspeh. Svaki napadač želi golove, a oni pomažu ekipi da pobeđuje, ali moramo da radimo kao tim, da zajedno napadamo i zajedno se branimo jer samo tako možemo do uspeha“, izjavio je nekadašnji fudbaler OFK Beograda, Partizana, Hetafea, Sporting Hihona, Sampdorije, Malage, Briža, AEL Limasola…

Radna biografija nekadašnjeg napadača Partizana broji čak 17. klubova, a u redove pretedenta na plej-of australijskog prvenstva stigao je iz kiparskog AEL-a.

„Prvi utisak je da su svi veoma dobri, lepo sam dočekan u klubu i sada sam koncentrisan na to da privedemo sezonu kraju na željeni način“, izjavio je po dolasku u 18. ekipu rođeni brat Marka Šćepovića i sin bivšeg fudbalera Slađana Šćepovića, koji su takođe ostavili trag u Humskoj 1.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari