Golman Partizana smatra da crno-beli mogu da eliminišu Sabah: Treba nam gol u prvih 20 minuta revanša 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Golman Aleksandar Jovanović, najbolji igrač crno-beih u prvom meču 3. kola kvalifikacija Lige konferencija protiv Sabaha, smatra da tim iz Humske ima šanse da u revanšu izbori plasman u plej-of.

– Ako damo gol u Beogradu u prvih 20 minuta, eto nas u igri opet. Međutim, opet kažem ostaje žal za tim drugim golom. Nije isto izgubiti 1:0 ili 2:0 kad je ovakva utakmica u pitanju… Ja najiskrenije verujem da možemo da prođemo. Danas nije bilo lako igrati po ovoj temperaturi, nije opravdanje zaista, ali ljudi ne znaju kako je stvarno. Ja sam igrao na Kipru ranije po ovakvom vremenu i meni je bilo teško – rekao je Jovanović.

Golman crno-belih odbranio je penal u 68. minutu, ali i u još navrata sačuvao mrežu u situacijama kada su domaći imali priliku da postignu gol.

– Ja se trudim da pomognem ekipi, sad sam dovoljno iskusan da me te neke individualne partije ne zadovoljavaju, više volim neke timske uspehe, zbog toga sam došao u Paritzan – izjavio je Jovanović.

Revanš meč se igra za sedam dana na stadionu Partizana (21.00), a pobednik ovog dvomeča u plej-ofu za Ligu konferencija igra sa boljim iz duela FCSB (Rumunija) – Nordsjeland (Danska).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari