Grubo razbijanje iluzija

Šanse Crvene zvezde da prođe Sasuolo i uđe u Ligu Evrope u domenu teorije

Ostavite komentar


  1. U internacionalnim sportskim natjecanjima,ne pomažu jeftini isluženi strani igrači,na koje je državni budžet platio milionske sume da pojača državni klub "Crvenu Zvezdu".Kvalitet se ne meri samo novcem,nego i stručnim znanjem i uslovima u kojima se igra odvija.Niko neće da sedi na stadionu gde mu kiša pokvasila celo telo,radi navijanja za svoj klub.Umesto da izgrade krov i steknu publiku koja plaća,klub bi dobio na profitu,dok bi samo ime stadiona mnogo više odgovaralo kao "Slobodan Penezić -KRCUN",koji je platio stadion,nego neki Mitić,koji je igrao malo za Zvezdu.

  2. Treba krenuti od prispitivanja tu podrazumevam i zvezdu i partizan, odakle novac za skupe pripreme koje se obavljaju van Srbije. Odakle i ko odobrava kupovine igrača sa minusima u poslovanju od trideset miliona evra, koliki je udeo menađžera u ugovoru sa igračima , ispred propalih klubova stoje automobili najpoznatijih svetskih proizvodjača. Ako pogledate OFK ,videćete sposobnosti velikog maga ,gospodina doktora koji je tamo svojim sposobnostima ostavio jad i bedu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.