Haland o Đokoviću: Došao je niotkud, a ono što je postigao u karijeri je zaista neverovatno

Ostavite komentar


  1. Kada bi taj igrač Haland, sem fudbala znao još po nešto drugačije bi govorio. Novak je došao iz naroda koji ima časniju istoriju i kulturu nego njegov narod… Ali, šta da radimo.. Igra čovek fudbal..

  2. Дошао ниодкуд? Дошао из државе која постоји преко осам векова и која је дала највећи допринос у односу на број становника у првом и другом светском рату.

  3. „Coming from nowhere“ ne znači da je došao niotkuda, već da je došao neočekivano, kao da je banuo u taj svet koji se nije njemu nadao kao šampionu, da je sve iznenadio, itd.

  4. „Came out from nowhere“ If you say that something or someone appears(comes) from nowhere or out of nowhere, you mean that they appear suddenly and unexpectedly.
    Ovo je fraza i ima značenje da se neko (nešto) pojavio-iskočio iznenada ili neočekivano i blage veze nema sa geografijom. Tako da, smirite strasti. Da su pitali Erlinga Holanda iz koje države je Đoković, moguće da bi morao da razmisli. Ali, najverovatnije da bi razmišljao i za Federera ili za Runea, recimo.

    Ovo je komentar za srbende koje na kraju prve četvrtine XXI veka ne znaju Engleski jezik a koji govori moguće 4 milijarde ljudi na zemlji.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.