Hečer kasnio zbog Cvetkovića

Američki plejmejker odigrao briljantno u pobedi Partizana nad MZT

Ostavite komentar


  1. "Partizan je u prestonici Makedonije ponizio MZT". Zašto izgubiti znači biti ponišen? Frljanjem izraza "ponižen", "zgažen", "počišćen", ponišen je duh sporta i novinarstva koje treba da afirmiše taj duh.

  2. Partizan odigrao sjajnu utakmicu, iako još tu ima mesta za napredak. Grobari čitaju DANAS, za razliku od prajmministra!

  3. Najviše zasluge za uspehe Partizana ima osim igrača Hečera,trener Djikić.Partizan posle Vujoševiča,nije imao tako sjajnog trenera,koji izvlači poslednju mrvicu iz tima da bi obezbedio pobedu.To navijači vide i zato aplaudiraju više treneru,nego igračima.

  4. Postovani g. N. Markovicu,

    Dugo sam navijac Partizana i naravno da sam zadovoljan pobedom koju opisujete u svom clanku. Medjutim, ne razumem zasto ste termin "pobediti" zamenili glagolom "poniziti". U daljem tekstu sam Vam neveo neka znacenja glagola "poniziti".

    poniziti (српски, ћир. понизити)
    Глагол
    poniziti, {{{вид}}} {{{род}}}
    Значења:

    (значење изведено преко синонима) uniziti, osramotiti, diskreditovati, kompromitovati, ozloglasiti, фам. opljunuti фам. [1][н 1]

    Синоними:

    uniziti, osramotiti, diskreditovati, kompromitovati, ozloglasiti, фам. opljunuti фам. [1]

    Objasnite citaocima u cemu se sastoji "ponizenje" kluba MTZ, a za koje je zasluzan Partizan.
    eni vise izgleda, a moguce je i da se varam, da ste Vi ovakvom kvalifikacijom, sebe kao novinara "ponizili" pred citaocima. Neka vam urednik malo objasni kako se i kada pojedini termini koriste.

    S postovanjem,

    R.S.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.