Huligani “Torcide” demolirali i opljačkali benzinsku pumpu u Vrčinu

Ostavite komentar


  1. Bravo huligani ! Pokazali ste nam kako treba da se „poštuje“ jedna kvazi-država koja je u potpunosti privatizovana i zarobljena od strane osvedočenog lažova,prevrtljivca,demagoga,brutalnog kršioca zakona i bahatog primitivca koji se lažno predstavlja kao demokratski izabrani predsednik. U toj privatnoj i kidnapovanoj kvazi-državi službe bezbednosti vode lažni doktor-plagijator,bivši keramičar i patriJota-dezerter sa prebogatom tetkom iz Kanade kao pokrićem za bezprizorno kriminalno i korupcionaško čerupanje budžetskih para. Da je ovo prava i istinska država u kojoj postoje institucije,zakoni i državni organi, ne biste se vi,poštovani huligani,ovako vandalski ponašali u svojem proputovanju. A ako biste i pokušali tako nešto, bili biste žestoko sankcionisani i kažnjeni.

    1. @“100 za jednog“
      Fantastičan komentar,sve rtečeno. Pitanje je „gde je naša narodna milicija“.Verovatno sedi opušteno po kafanama i čeka platu. Sutra se „ladno“ može očekivati da na zgradi predsedništva nacrtaju „U“ i verovatno nikome ništa.Šta će se desiti odgovornima,naravno ništa.Svaka država ŠKOLUJE i podvlačim školuje,policiju da u maniru gospodstva štite građane svoje države,jedino u Srbiji posle kursa okače pištolje i palice metaloglodačima,kuvarima,konobarima,variocima…..i glavni kriterijum je da si ispodprtosečan. Šta onda očekivati.

  2. Zabrinjavajuca nonsalantnost nase policije. Ovo je moralo da se SPRECI!!
    Nisu uopste sankcionisani…A jos gore je sto tim huliganima nije ostavljena poruka da u povratku i ne pomisle da terorisu po Srbiji.

  3. Nisu ih trebali pustiti preko granice dok neplate stetu koju su nacinili, i zadrzati ih 48 sati u pritvoru da se prizovu pameti.

  4. Nije mi jasno odakle zelje za unistavanjem tudje imovine? Lepo ih sacekati na granici i privesti i novcano kazniti. Samo udariti po dzepu jer te usijane glave drugo ne razumeju.

  5. Bezumni huliganski akt. Uludo trošenje sprejeva sa bojom …a i začudjujuće je što je ta ljudska glupost uopšte dobila prostora u novinama.

  6. Od benzinske stanice MOL na autoputu kod Vrčina do drumskog graničnog prelaza Gradina sa Bugarskom je 322 km i za to je autobusu potrebno oko 4h vožnje. Dakle, dovoljno je bilo vremena da policija zaustavi autobus, pronađe počinioce i da ih privede dežurnom sudiji za prekršaje. Zašto to nije urađeno, je pitanje za resornog ministra dr. Nebojšu Stefanovića.

  7. Pa dok se milicajci vratili sa odmora posete svastiki i sa placa i pecanja. I otreznili. Trebalo ih je obavestiti pronaci da dodju obuku uniformu i urade posao. Traje to nekoliko dana znate.
    A za domace huligsne ima vremens doci ce i oni na red. Kada svaki santimetar srbije bude isaran sprejom.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.