Huliganski turizam cveta u Beogradu

Zašto sve više navijača iz inostranstva učestvuje u neredima na derbiju između Crvene zvezde i Partizana

Ostavite komentar


  1. Šta reci, kada “civilno obezbedjenje” na sahrani Saleta Mutavog održava red, a policija je nemoćna na derbijima?

  2. Registar istaknutih navijaca ne postoji jer bi u protivnom na njemu bio i Danilo Vucic, a drzava ne zeli da se obracuna sa njima jer ce ih Vucic i posle pada sa vlasti opet zvati i koristiti za patriotske skupove, razbijanje gej parada, napade na strance a sve zarad stvaranja lose slike o Srbiji u Evropi i svetu.Zato zapad i pristaje na stabilokratiju koju sprovodi Vucic jer time drzi svoje ljubimce na lancu!

    1. Vucko je njima zakucao poslednji ekser u kovceg!! Posle Vucka, veliki broj momaka ce biti
      …., nazalost! Samo onaj ko nije prosao Milosevicevu „skolu“moze mastati da mu se nece nista desiti. Zivi bili pa videli.. Opet ce biti materijala za Marka L „KRVAVO SRCE BEOGRADA“.. novo izdanje. Aj, sad Vi koji ste umislili da ste veca mu*a od momaka iz 90tih, pamet ljudi u glavu… imate li majku, buraza, sestru,devojku!? E, njima se okrenite, jer su Vam oni jedino iskreni prijatelji koji ce zrtvu da poloze umesto Vas! Ko je prosao Bobinu skolu taj se nagledao uplakanih lica roditelja, prijatelja, rodbine, drugara, kumova, devojaka… Tuzno, sto su bili ubedjeni(jedan broj) da ce ih ti isti koji su im dozvoljavali, placali, stitili, imali koristi od njih, isto tako i zastititi na kraju! Nije tako bilo, a i to vecina zna… Njih su na kraju likvidirali.Drugo je vreme doslo ali sablon je ostao isti.“ISKORISTI i UKINI SUBJEKAT…“ da ne bi nesto kasnije izbrbljao, jer niko ne zna sta nosi noc a sta dan! Prijatno Vam u buducnosti.

  3. Eeeeee,pa onda ce novi komunalni milicajci,morati da nauce i engleski jezik,barem kao nasa predstavnica u evropskom telu,Dubravka li bese…??

  4. Jedna navijacka grupa zove sve navijace tog tima da im se pridruzi na tribini, a na ogradi okacena slika osudjenog narko dilera . Sada ja treba svoju djecu da odvedem tamo da bi ih neko vrbovao da prodaju drogu za njih ili im prodavao istu. Ma nema sanse , zato vam tribine zvrje prazne.

  5. Vrlo povrsan tekst. Navijacka subkultura ipak nije toliko jednostavna, niti su svi navijaci – huligani, narkodileri i kriminalci. Ovo je odlicno stivo za one koji ce da popljuju situaciju, zbog koje ne mogu „sa decom da idu na utakmice“. Onda se navijaci povuku, kao na primeru KK Crvena Zvezda, a tribine opet nema ko da popuni, jer doticni ili ni nemaju decu ili nastavljaju da gledaju utakmice na TV. Strast prema sportu nije losa stvar, a putovanja i turizam tim bolje. Sretnes nekog stranca, popricas, popijes pivo, nadjes zajednicke teme. Nadam se da cu jednog dana otici da gledam River protiv Boke, sta fali?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.