I Amerikanci u čudu: Zašto Nikola Jokić neće da igra za Srbiju?

Ostavite komentar


  1. Njemu je košarka posao. Tako je doživljava, sam je to rekao.
    Igranje za reprezentaciju bi za njega bio dodatan volonterski rad (koji se ne plaća), a koji ga sprečava da se bavi onime što voli.
    Neće više biti one generacije iz devedesetih koja igra iz patriotizma, za prestiž, zbog osećaja odgovornosti, ili, prosto, jer im se igra.

  2. Mnogo veća imena su igrala za svoju državu n.p.r Kobi, Majkl Dzordan itd, a ovaj se brine samo za sebe. Netreba ga više ni zvati !

  3. Ne usuđuje se da smeta Vučiću u timu! Vučić je bolji centar od njega!

  4. Nikada vise netreba zvati igraca koji ne cijeni I nepostoje drzavi grb.

  5. Za koga da zrtvuje svoj godisnji odmor? Za koga da rizikuje svoju karijeru? Za pijane i nekulturne koji bi ga pljuvali na prvi poraz? Ako mislite da je neko duzan da osvoji titule, da vas ucini srecnim i da mislite da ste vi neki sampioni, lecite svoje komplekse. 100% za odluku da ostane sa porodicom i prijateljima.

  6. Poruka SNS botovima Peri Petroviću, Jovi i Miletu: Sve ste rekli šta Vučić priča privatno i među vašim šefovima bot službi, koji vam daju naloge da ovo pišete na portalima koje privatno nikada ne biste pratili. Ni ja ne bih igrao za reprezentaciju čiju državu predstavljaju najgori, najkorumpiraniji malograđani kojima i vi pripadate. Za vas je najviši domet seoska liga.

  7. Po meni je Jokic premator za reprezentaciju, treba se okrenuti mladjim igracima. Ne znam zasto se digla tolika bura. Napred Srbija !

  8. Nikola Jokic nece nikad igrati za Srbiju zato sto su mu vaznije pare nego drzava.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.