I Belgija želi Marinu Maljković na selektorskoj klupi 1foto Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Impresivni rezultati, koje godinama unazad postiže sa reprezentacijom Srbije, nagnali su brojne respektabilne reprezentacije da pokušaju da Marinu Maljković nagovore das preuzme njihove reprezentacije.

Francuska je stala prva u red, ali je izgleda dobila konkurenciju u reprezentaciji Belgije.

Naime, pre desetak dana se u Francuskoj povela priča da bi Maljkovićeva mogla da preuzme njihovu reprezentaciju po razlazu sa dosadašnjom selektorkom Valeri Garnije.

A sada iz Belgije koja je poslednjih godina u velikom naletu, stižu informacije da i njihov nacionalni savez koji je smenio Filipa Mesdaha želi trofejnog srpskog trenera na selektorskom mestu.

NIjedan od saveza za sada nije uputio ponudu Maljkovićevoj, koja je to nedavno i potvrdila u razgovoru za L Ekip.

I Francuzi, kao i Belgijanci, odlično znaju da Maljkovićeva odlično govori francuski jezik; da je u Francuskoj dugo živela i da je emotivno vezana za tu državu.

„Govorim samo o zvaničnim stvarima, a zvanično nisam imala nikakve razgovore. Danas ne mogu odgovoriti na ovo pitanje. S druge strane, nije tajna da, ako me pitate o emocijama, su tu uvek Srbija i Francuska ili Francuska i Srbija, kako želite. Moj život kada nisam u klubu svodi se 50 odsto na Pariz, 50 odsto na Beograd“, iskrena je bila Maljkovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari