I Benfika poletna protiv Al Nasra, srdačan zagrljaj Ronalda i Di Marije (VIDEO) 1Foto: FK Al Nasr

Na turniru na stadionu Algarve u istoimenoj oblasti na jugu Portugalije saudijski Al Nasr s portugalskom zvezdom Kristijanom Ronaldom i novajlijom Hrvatom Marcelom Brozovićem još jednom je izgubio od razigranog evropskog tima.

Domaći velikan Benfika, šampion Portugalije, uhvatio je zalet i u 13 minuta je rešio pitanje pobednika. Goste iz Persijskog zaliva načeo je u 23. minutu Argentinac Anhel di Marija, povratnik među lisabonske „orlove“ posle 13 godina, a onda je na scenu stupio Gonsalo Ramos pogocima u 31. i 36.

Portugalski napadač je ponovo bio istaknutiji od svog slavnog zemljaka, koga je na Svetskom prvenstvu u Kataru „preselio“ na klupu reprezentacije, primivši umesto njega ulogu glavnog golgetera.

 

Al Nasr je smanjio u 42. minutu. Konačnih 4:1 postavio je 19-godišnji norveški vezista Andreas Šjelderup.

U pozdravljanju igrača pre utakmice Kristijano Ronaldo i Di Marija su se srdaćno zagrlili. Igrali su zajedno u Realu (2010-14), a 2014. su bili evropski prvaci.

 

 

Al Nasr je u prvoj utakmici doživeo debakl protiv Selte s 5:0. Španski i portugalski tim u petak uveče u međusobnom duelu odlučuju o pobedniku turnira.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari