„I da Piksi sutra ode, ostaje nam nepouzdana odbrana“: Šta su glavni problemi Stojkovićeve formacije 3-5-2 i kako mogu da se isprave?

Ostavite komentar


  1. A, brate Đoro, i ti si se dobro pokazao kao selektor.Koje si pa ti imao rezultate.Bogu hvala što smo upali u najlakše grupu, a pride idu dve ekipe u Nemačku. A, Bata Đoro niko da kupi sat sa posvetom sudiji Srbija Portugal u Beogradu.Uđe lopta pola metra u gol i nikom ništa.Svi ste ćutali.

  2. Nemamo mi modernu odbranu u bilo kojoj formaciji. Ne mogu da trce, a u Qataru smo videlo da prave ofsajd zamku na polovini terena. Jedinu ozbiljnu kontru koju su imali Crnogorci nisu stigli da pokriju.
    To ce nas kostati na Evropskom.

  3. Aman ljudi,Piksi po meni izvlaci najbolje od onog sto ima na raspolaganju,pa Srbija nije imala poštenog beka 30 godina unazad ( Željko Petrovic,Slobodan Komljenovic,Bata Mirković,Goran Djorovic,Bane Ivanović, Dragutinović), sve dobri igraci ali nisu bekovi.Problem je u klubovima sto ne „prave“ bekove. Selektor ima gresaka, ali ne može izbaciti iz tima Tadica koji igra na iskustvo,nije nikad ni bio trkac,pokušava da trojicom nazad dobije Jos jednog u vezi da osvoji prostor. Zivjela Srbija kakva god da je NASA je !!!!

  4. Milovan Đorić, decenijama strah i trepet u FSS. Čovek bahat, bezobrazan, arogantan. Fudbalski nepismen, ali seljački drzak i bezobziran.
    Uostalom, i on je nekad bio selektor. Upamćen po tome što je na terenu bio 1 golman i 6 bekova. I on ima nešto da kaže u 83 godine. Doduše, takvi i dalje prolaze svuda pa ni on nije izuzetak.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.