I Teodosića hakeri optužili za doping

Ostavite komentar


  1. Danas su gosti "jutanjeg programa"RTS-a bili dr.Marija Andjelkovic i dr Nenad Dikic iz ADAS-a.Objasnili su kako se trazi izuzece i salje zahtev za upotrebu lekova.Sestre Vilijams ili Teodosic u ovom slucaju su postupili u skladu sa zahtevima WADE znaci nista nije radjeno ilegalno.Rusa sto se tice oni su kaznjeni a doktor Dakic misli da nisu svi trebali da plate cenu drzavnog dopingovanja nego samo onih 46 ljudi.Ostali su trebali da idu na Olimpijadu.Uzorci sporista se cuvaju 10 godina zbog toga sto medicina uvek kasni u odnosu na dopingovane sporiste.Ako se u toku tih deset godina pokaze da je neko koristio nedozvoljena sredstva koja u datom momentu nisu mogla da budu otkrivena takmicar se suspenduje i oduzima mu se medalja.Najvise dopingovanih je bilo u Kini u Londonu nekolicina a najmanje u Riu(troje) ali to nista ne znaci dok ne prodje rok?Inace njih dvoje su doping kontrolori i pre neki dan su se vratili iz Ria.Doktor Dakic smatra da ruski paraolimpijci nisu trebali da budu kaznjeni u pitanju je politika kaze on?

  2. Koliko smo objektivni,ako se pojavi vest ruskih hakera da su sestre Vilijams dopingovane,odmah im"poverujemo" i pravimo nerealna poređenja,a kada se "zakač" neko naš,odmah sumnje.Svako normalan treba da shvati da ruski hakeri svesno kompromituju sve ostal,po nekom njihovom izboru,a sve kao osveta zbog suspendovanja ruskih sportista.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.