I Zemun se častio u Humskoj

Partizan sve više gubi korak u trci za titulu, novi remi na domaćem terenu

Ostavite komentar


  1. Najuspesnija krpa u istoriji Partizana. I to krpa u rukama Mega Vizure i Mega Vucele kojima i ne treba autoritet na klupi. Partizan nikad gore nije igrao a pricaju o sudijama, kradjama, budalastinama,…. Trebali ste do penala da vodite protiv Zemuna 5:0 i onda ni tri penala ne bi nista pomogla. Vi dobijate utakmice ili uzimate nereseno golovima u 90, 92. ili 97. minutu. Koga ste nadigrali u Humskoj – baba Kuranu, svi vam drze cas fudbala. U Plzenju niste sutnuli na gol. O cemu vi pricate uopste?

Ostavite komentar


Sport

Ni Ljajić ni "pomozbog" ne mogu spasiti ovakav Partizan 10

Ni Ljajić ni „pomozbog“ ne mogu spasiti ovakav Partizan

Partizan se odavno finansijski, kadrovski, igrački, sistemski, logistički i iznutra raspao. Crvena zvezda se nije raspala ni po kojoj od ovih kategorija, čijom zaslugom, nije sad tema. Epilog je da te dve ekipe nisu ni najmanje konkurentne u fudbalskoj igri, kakva god ona bila u Srbij, i da njihov međusobni meč koji se već zamalo 80 godina naziva "večiti derbi", više u tom smislu ne postoji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.