Igor Duljaj objasnio kako se osećao kada je saznao da je dobio otkaz: Samo je Vazura imao obraza da me pozove i saopšti šta su odlučili

Ostavite komentar


  1. Bivši trener Partizana i dalje ne razume suštinu ili pak nam vređa zdrav razum. On je trenirao klub Partizan, veliki i renomirani klub sa ugledom i respektom a sveo ga na maksimalno drugo ili treće mesto, ispadanje u Evropi u sezoni kupanja, istorijskog brukanja od prosečnih Danaca u dvomeču bez stvorene šanse, sramnoj blamaži od TSC-a, u meču koji je na sreću Partizana završen samo 0:4 a moglo je da bude i 0:10, kukavičkih izdanja na derbijima sa Zvezdom gde samo pukom srećom izbegava katastrofu…. Ono što je po meni gore od svih rezultata je ta nemoć Partizana izražena na svim poljma i odsustvo respekta protivničkih klubova prema Partizanu, to je ipak najveći uspeh trenera Duljaja i onih koji su ga prvo postavili a zatim slepo čuvali i štitili radi sistematskog rušenja Partizana. Stoga, svaka priča o Duljaju i obrazu, floskula da je Partizan iznad svakog pojedinca je klasična demagogija jer da zaista tako misli – poodavno bi podneo ostavku, recimo nakon ispadanja iz Evrope ili TSC-a!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.