Igor Duljaj posle pobede Partizana u Kruševcu: Moram da čestitam venčanje mladencima koji su imali svadbu pored našeg restorana 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Partizana Igor Duljaj rekao je posle utakmice u kojoj su crno-beli pobedili Napredak u Kruševcu (2:0), da je zadovoljan rezultatom, ali da je njegov tim morao da iskoristi jo neku od brojnih šansi.

– Protivnik je odigrao fer i korektnu utakmicu. Nije bilo neke agresivnosti ili zle krvi, kao pre. Mi smo kontrolisali igru od prvog minuta, dali smo dva gola, imali smo još dosta šansi i mirno smo priveli meč kraju. Moram da napomenem da je ovo divna fudbalska predstava, sa dosta navijača, a na kraju krajeva se fudbal igra za njih – izjavio je trener Partizana.

On je dodao da je delimično nezadovoljan zbog činjenice da su crno-beli propustili veliki broj šansi.

– Mogli smo da budemo bolji u završnici, ali teren nam nije dozvolio da budemo malo konkretniji – rekao je Duljaj, koji je, takođe, čestitao venčanje mladencima čija je svadba bila pored restorana u kojem su fudbaleri crno-belih ručali pre utakmice:

– Moram da čestitam mladencima, koji su imali svadbu pored našeg restorana. Bila je glasna muzika, neka su živi i zdravi, puno sreće – izjavio je trener Partizana posle duela u Kruševcu.

Pobedom protiv Napretka Partizan je preuzeo prvo mesto na tabeli Superlige sa dva boda više od drugoplasiranog TSC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari