Igraće se evropski fudbal u Humskoj: Partizan dobio UEFA licencu 1Foto: STARSPORT

Jedina briga manje u Humskoj. Partizan će i od leta opet igrati u Evropi. Razumljivo, ukoliko se kroz prvenstvo za tu privilegiju izbori.

Crno-beli su poslednjeg dana rešili pitanje UEFA licence, utanačili sve papire pred monitiring iz Niona i stekli uslove da u narednom izdanju igraju međunarodne utakmice, piše Mozzart Sport.

Prethodnih dana vladala je neizvesnost hoće li čelnici kluba sanirati sve obaveze, naročito prema bivšim igračima, kojima se podosta duguje. Neki su pristali na reprogram dugova, neki su isplaćeni, a novac je, kao što se i očekivalo, pronađen na najvišim instancama državne vlasti.

To je otkrio predsednik kluba, Milodrad Vučelić, u izlaganju pred delegatima Skupštine.

„Hoću da vas obradujem, danas su uslovi za sticanje licence za igranje Partizana u Evropi ispunjeni. Hoću ponovo, iz sveg srca za to da zahvalim predsedniku, Aleksandru Vučiću i državi Srbiji, koja je svestrano i presudno pomogla“, pomenuo je Vučelić.

I shvatio da će zbog toga biti izložen dodatnim pritiscima navijača.

„Mogu posle ovoga da viču i jedno i drugo. Znam da će biti vređanja, da ne pominjem sad koja, zunam da će se čuti i „Uprava, napolje“. Samo, ne osećam se krivim. Učinio sam sve po meri svojih maksimalnih mogućnosti. One jesu ogrančene, ali su po mojoj meri“, dodao je predsednik Partizana.

Podsetimo, ranije danas na sednici Skupštine crno-belih aktuelni predsednik Milorad Vučelić je tražio od članova da ga smene, međutim članovi Skupštine su to odbili, pa u vrhu uprave, kako sada stvari stoje, neće biti nikakvih promena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari