Instagram nalog Al Nasra eksplodirao posle dovođenja Ronalda 1EPA-EFE/STR

Basnoslovno plaćeni fudbaler dovukao enorman broj pratilaca klubu iz Saudijske Arabije.

Bombastičan odlazak Kristijana Ronalda iz Evrope u Al Nasr još odjekuje, a najskuplje plaćeni igrač u istoriji „najvažnije sporedne stvari na svetu“ odmah se potvrdio kao marketinška zlatna koka.

Tek je prošlo nedelju dana od sklapanja dvoipogodišnjeg ugovora, a Portugalac je već pokazao zašto su njegove gazde sa više stottna evra platile taj potpis i ulogu u reklamnoj kampanji u borbi za dobijanje organizacije Svetskog prvenstva 2030. godine.

 

Primera radi, Al Nasr je pre angažovanja ikone madridskog Reala na Instagramu pratilo manje od 500 hiljada ljudi, a onda je bivši igrač Sportinga, Mančester junajteda i Juventusa doveo više od 9.000.000  novih pratilaca.

Zahvaljujući njemu sada je ovaj, u svetskim okvirima, mali klub popularniji od velikana poput Rome, Boke juniors, River Plate, Intera, Ajaksa, Fenerbahčea. I ko zna koga će sve nadmašiti daljim širenjem svoje Instagram publike, jer ta cifra raste iz sata u sat bez obzira što Ronaldo, zbog dva meča suspenzije zarađene u dresu Junajteda, mora da sačeka na debi u novoj sredini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari