INTERVJU Milovan Đorić: Vidića nigde nije bilo deset godina, čudi me da mu Mančester junajted nije ponudio posao

Ostavite komentar


  1. Lice i naličje svega lošeg i zlog u srpskom fudbalu i društvu Bata Djora i AV.

  2. Čim je nahvalio Nedimovića, znam koliko je sati. Vidić treba da pobedi.

  3. Samo gledajte kako deda od 70+ godina „grebe“ za svoje neke interese,kao ,uostalom,i kad su ovi drugi izbori u pitanju!!!
    Malo im 30 godina na pozicijama!!!

  4. Da li ce neko spomenuti da je Dzajic bio u zatvoru za malverzacije i prevare?

  5. Lupa ovaj srpski bek. Baš kod nas se lako dobijaju-kupuju diplome. Navijam za mladost. A legendarni i matori Džaja ima i putera na glavi…

  6. Kao fudbaler bio si nula i služio si za ismejavanje a kao funkcioner si bio primer za muljane u fudbalu. A šta si ti sve sazidao na Zlatiboru?

  7. Ијаоооо Ђорићу,после другог питања нисам више могао да читам!!! Овде се тренер постаје на знање? Којег сте то тренера направили у задњих 10 год.? Лалатовића!!! Него, вероватно ћеш се и ти опарити када Џаја постане председник? Па докле више,у пензију бре!!!

  8. Šest sezona u Zvezdi i jedna u Real Ovijedo. Jedna prijateljska utakmica za reprezentaciju. Trenirao Čukarički, Sutjesku iz Nikšića i Salvador. Da li je stajao mirno kad god pomene Vidiću ime tokom intervjua? Hvala što nas podsećate na ove zaboravljene likove našeg fudbala.

  9. Kad trecerazredni fudbaler koji nije bio ni kapiten Slobode iz Uzica, uzima u uste svetskog fudbalera i kapitena Mancester Junajteda

  10. Mene sramota što ovo čitam, javio se lično grobar srpskog fudbala. Svi koji su i malo upućeni znaju o sivoj eminenciji i njegovom cenovniku za usluge. Sve onaj odozgo gleda, Bata Đoro pogledaj malo oko sebe, vidiš li šta žalosno.

  11. Džajić predsednik – Nedimović podpredsednik = Radoičić gradonačelnik – Vesić zamenik

  12. Особа која је прескакала шине да је не убије струја, одлучује осрпском фудбалу?

  13. Cika Djoro, odlucite se da li su ulaganja u klupski fudbal nezapcena ili je klupski fudbal dotakao dno, nekako ne ide i jedno i drugo zajedno :D. A ako kojim slucajem idu kedno uz drugo onda mislim da imamo gadan problem i da nam treba promena u vrhu FS-a :).

  14. Dzajicu radi mozak samo da nesto mazne,da je posten izasao bi pred sud i dokazao svoju nevinost,ovako pravi predstavnik danasnje vlasti.

  15. Volim i poštujem svoju majku koja ima godina kao Džajić, te baš zato nikada ne bih podržala da ona u tim godinana bude na pr. Upravnik zgrade…i zbog zgrade i zbog nje.
    Niti je njena energija dovoljna da efikasno ispunjava obaveze, niti bi taj tempo bio dobar za njeno zdravlje.
    Ko zaista poštuje Džajića ne podržava ga u ovome, ko želi da ga sroza i iskoristi gura ga u to.

  16. Djoricu ! Svaka ti je ko Njegoševa, samo problem nisu ni Dzaja ni Vidić. Kao što sam znaš problem je udomovĺjavanje Nedima.

  17. Da, ide svuda gde je reprezentacija, sve mu plaćeno. Da, vozi i automobil FSS.
    Naša trenerska škola najbolja na svetu

  18. Koja karikatura.

    Ovakvi su svojevremeno i od Vladike Nikolaja trazili da zavrsi gimnaziju u Srbiji, nakon sto se vratio sa dva doktorata iz Zapadne Evrope.

    Kod nas uvek ama bas sve isto. Bezite ko može.

  19. Đorić ne može da čisti ni kopačke Vidiću.Vidi se da je poltron vlasti kao i Džajić.

  20. Mozda nije Vidic pravo resenje ali us sve pocasti Dzaji vreme mu je za penziju.
    Fudbal bi trebalo amaterizovati na deset godina pa pripremati nove generacije fudbalera, trenera a i sportskih rukovodilaca a proterati iz fudbala mesetare, vodje navijaca i poltrone politicara.

  21. Sumnjam u dobre namere ovog čoveka,skromnih mogućnosti, čiji je habitus satkan od želje da kombajnira sve ispred sebe,naravno za veliki ujam.

  22. Poltron … al ima malo i istine za Vidica… nazalost sve je ovo vasar … nema ozbiljnosti ni kod jednog ni kod drugog kandidata… a saradnici su im kese obicne …

  23. Samo jedno pitanje za sve ljubitelje srpskog fudbala: ako su vam rezultati Srbije u redu zadnjih 30 godina onda glasajte za Džajića, a ako želite nešto za budućnost svoje dece onda za Vidića. To je to.

  24. Đoriću,ništa ne reče o aboliciji Džajića.Ako je Nedimović fin i sposoban zašto ga smeni Vučko,možda zbog lepe zelene trave na stadionima.

  25. E moj Đoro, gladni ste svega.
    A morala nemate nikakvog, ni ti ni Džaja. .

  26. S obzirom da je „Đora“ jedan od „najuticajnijih“, osim što je Džajin kum, naš fudbal je na PRAVOM mestu u svetu…

  27. Da si takav kao sto se predstavljas tvoj rodni grad bi te voleo , a ovako daleko ti lepa kuca

  28. Ovog je pregazilo vreme kao i Džajića….Pokazali ste šta ste znali – vreme je za penziju….Sve manje ljudi prati naš fudbal, a sa ovakvim kriminalcima, taj trend će se nastaviti…

  29. Zato je Djorić odmah čim je došao u Zvezdu znao koga uzeti za kuma.S obzirom da nije znao trčati kumstvo je bilo kljucno za karijeru.Na kraju velika greška Vidića je što nije upisao trenersku školu kod bata Djore jer tu je zagarantovan status prvog trenera u seoskom klubu.

  30. jedan od onih koji je unistio srpski fudbal drzi nam predavanja ,posteni a hapseni dzaja i njegov kum djoric koji ga je pljuvo po novinama doskora.

  31. Auu haha, vidic nije imao posao? Premijer liga ima 16 stranih trenera (zasto li ima)? Koje spinovanje, Koji pacov, placeno da se kaze cisto da se spinuje

  32. Naša trenerska škola bolja od Engleske, kaže Djorić a mi trenera nemamo ni u jednom vidjenijem klubu u evropi!!!
    Zatim hvali Nedimovića e ko vas ne zna skupo bi vas platio

  33. Prava sirovina. Naduvani srbin. Zadnji smo u fudbalu a imamo „najbolju“ skolu? Zlatno doba!

  34. Како те није срамота.
    Деду подржаваш који је криминалац,неуставно помилован,није ослобођен оптужбе.Њега знају само на Маракани.Непозна га ни један Фудбалски савез.

  35. Djoricu kako te nije sramota,da izjavis da je kod nas trenerska skola jaca nego u Engloskoj,pa vidi nam se po svemu gde su nam ti treneri,gde su rezultati sta lupas covece..nemamo jednog krstenog trenera..

  36. Mi smo sami sebi dovoljni ,a gde si ti bio zadnjih 10 godina?Na grbaci FSS?Vidic je za trbe i pojedince instirucija.

  37. Naša trenerska škola je toliko dobra, da ni jedan klub ne igra već duži niz godina završni deo turnira u Evropskim takmičenjima, a reprezentacija već 20 godina ne ide na Evropsko prvenstvo a na svetsko samo igra grupnu fazu…toliko o srpskim trenerima…a tebi kao i Džaji je prošlo vreme…dajte mlađim ljudima šansu…i ti bi se bunio da je obrnuta situacija…i naravno Džaja bi ostao par meseci, a onda bi ga zamenio Nedimović…

  38. Ako se desi čudo i Vidić postane predsednik FSS pored svih ovih aždaja, prvo što treba da uradi je da sve ove matuzaleme ušemljene u svakoj pori fudbala pošalje na smetlište istorije. Počeo bih baš od ovog Đorića koji je jedan od najodgovornijih za višedecenijsko propadanje srpskog fudbala.

  39. Sve ovo sto je rekao, njegovo razmisljanje je olicenje zla koje steze Srbiju, po svim aspektima ne samo u sportu. Ne vredi polemisati samo rasterati. Tako ce biti i sa Djokovicem kad zavrsi karijeru i kad bude resio da nesto menja…

  40. Dzajic i kum Djoric su mogli i trebali predložiti Vidica,sve izvan i mimo toga je tamno i prazno

  41. Bata Đoro,potpuno prazna,neargumentovana priča.Da li govoriš Engleski jezik pa si tako saznao da je Engleska trenerska škola loša….

  42. Djoric bi mogao imati vise respekta prema Vidicu, ima on svoje kvalitete, nerazumem diskvalifikaciju drugoga. Navijanje nije kvalitet razuma. Postujmo druge.

  43. Sve više sam ubedjen da su budućnost Srbije matorci, nažalost to je naša realnost.. podrška omladini i Vidiću velikom gospodinu.

  44. Đora je čovek koji nikad ništa nije postigao znanjem radom predanošću. Uvek je bio prikolica nekom uspešnom i po zadatku pljuvao. Fudbal nam je tu gde jeste zbog takvih krpelja…

  45. Kad sam ja radio u Savezu secam se da je Djoric isao taksijem na Zlatibor o trosku Saveza. Svi to znaju, al takvi su Srbi junaci u epskim pesmana a kukavice u stvarnosti.

  46. Nesto slabo pratim nas fudbal pa bi bilo dobro da mi neko nabroji uspehe (trenerske) ovog strucnjaka. Nije lepo da umrem u neznanju. Unapred hvala.

  47. Džaja i njegov kum su u sudijskoj nadoknadi života,a hoće da se i dalje nešto pitaju.

  48. Kreće artiljerija, stari prevaranti i grobari srpskog fudbala krecu u napad na Vidica, taman na vreme pred izbore! Ovaj Metuzalem radi ceo život samo za svoj džep, stara fukara!

  49. Nije mi jasno kako neko ko je u vrhu našeg fudbala već 40 godina ima pravo da kuka na stanje u fudbalu . Da je naša trenerska skola dobra imali bi i bolje mladje selekcije .

  50. Očigledno da je Đorić u ekipi koja drži srpski fudbal na dnu i u mešetarskim vodama i da mu(im) ne odgovara novo i nezavisno lice, kao Vidić, koje bi pokrenulo promene u ispravnom pravcu.

  51. Zato je tu Đorić koji ništa nije uradi za srpski fudbal a o trenerskom poslu da ne pričamo

  52. „Bata Đora“ stavlja primedbu što Vidiću nisu ponudili posao u Engleskoj… čiča, ti da se nisi privalio pri reprezentaciji čitao bi vodomere po zgradama.

  53. Klasičan primer kad ti Sluzba, šalje poruku preko nekog koga nigde nije bilo 10 g.

  54. Istroseni poltron koji se zalaze za takodje istrosenog, uz to i ucenjenog, poltrona.

  55. Ovo kaže dziber i sibicar, poltron koji je na grbaci FSS ceo život, ne sposoban da bilo šta radi!

  56. Džajo iskopaćeš sebi grob, jednom su te nasadili ne zaslužuješ ti poniženja. Znaš ti koje i Đorić a i ostali, pusti mlađe neka grade svoju budućnost. Pozdrav

  57. Bata Djora, Vidića 10 godina nigde nije bilo, ali zato je Djaje uvek u centru pažnje, afera o pljački FK CZ posle prodaje igrača koji su u Bari osvoili Evropski šaplonat, pa sprivođenje kroz Bg-d sas lisice na ruke, pa aboliranje od strane predsednika republike Nikolića, po naređenju Aleksandra Vučića, eto to je ta biografija novog Predsednika FF Srbije.

  58. Сива еминенција екипе са дна каце.

  59. Један од највећих лопина у Српском фудбалу.Кад таква љига има нешто да каже за велемајстора Видића,онда знам да је српски фудбал на умору.Сиктер лопино.

  60. Dovoljno je pogledati rezultate rada u Srpskom fudbalu poslednjih 25 godina dotičnog gospodina i sve će nam biti jasno.
    „Prvi Srpski bek“ je toliko nebitan da je nepotrebno trošiti prostor na njega.

  61. Vidimo po stanju u fudbalu kvalitete srpske skole, takdje vidimo po vasim izjavama kojoj politickoj struji pripadate. Vidic je za vas fudbaler kakav vi necete biti ni za 5 zivota i karijera

  62. Otkud da stari daju prednost mladoj krvi kad mogu oni da mužu državu i fss dokle god hodaju zemljom sam kaže kako je imao malu platu od 1000 evra a sad je puno bolje pa dokle misle napred za vidite tim

  63. Jadna naša Srbija da joj FSS profilišu i vode 80-togodišnjaci Djorić i Džajić!
    Potrebni su nam mladi, sposobni, stručni ljudi, nezavisni, sa znanjem stranih jezika. Jedan od takvih je Vidić. Djorić i Džajić su političke ikebane.

  64. Ako neko ne zna sta je dobro za srpski fudbal, onda samo slusaj sta bata Djora predlaze i promoviše i radi suprotno od toga.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.