INTERVJU Raka Đurović: Ako ne izaberu Vidića prete nam decenije krize i tavorenja na dnu

Bivši sudija Rade Raka Đurović smatra da su predstojeći izbori za predsednika FSS sudbonosni za srpski fudbal

Ostavite komentar


  1. Svaka čast Raki, ali vidi se da Vidić nema šanse. Pa u FSS-u verovatno ni čistačica ne može da se izabere ako nema partijsku vezu, a kamoli predsednik FSS-a!
    A koliko je FSS-u važan srpski fudbal zna se već decenijama. Tako da nemojte da se pravimo naivni! Jedino što je važno su PARE i partijska direktiva, a kvalitet se neguje negde drugde.

  2. To što je bio sjajan fudbaler i vrv dobar momak, nije nikakva kvalifikacija za ovakvu poziciju. Koju je školu on završio? Večernju srednju i još neku, takođe večernju, bez dana iskustva…
    Ajde’ malo objektivnosti, ako već želimo opoziciju nekome/nečemu…

  3. Jok, Dzaja izlapotina u 80 god treba da vodi FSS u cvetu mladosti i ambicija. I Nedimovic koji je desetkovao stocni fond u svojim mandatima. Eto ti „skolovani“.

  4. Puna podrška Vidiću,Đajić po meni ima „sumljivu“prošlost.Da ga Nikolić nije pre sudske presude abolirao,ko zna kako bi prošao.

  5. Pre nego što bilo šta prokomentarišete prvo se edukujte o tome ko je šta završio. Vidić se godinama školovao u Engleskoj,čovek ima sve što je potrebno za ovu funkciju a ne neki Kokezi i slični.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.