IO FSS: Statut na Skupštini 29. novembra, podrška sudijama 1Foto: FSS

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije, na sednici u Staroj Pazovi, usvojio je predlog budućeg Statuta FSS, prenosi N1.

Kako navodi N1, nacrt je jednoglasno usvojen i prosleđen na konačno usvajanje delegatima Skupštine FSS, zakazane za 29. novembar.

Na sednici nije bilo veće diskusije oko predloga, iako se u prvi mah činilo da se smeši još jedna burna runda razgovora u Staroj Pazovi. Tenzija je najednom, u jeku sednice, splasnula i konačno rešenje napokon će se naći pred skupštinskim sazivom.

Usvojen je i izveštaj Dejana Filipovića, predsenika Sudijske komisije FSS. Članovi tela, formiranog sredinom juna, dobili su maksimalnu podršku fudbalske vlade da nastave poslove na istom, reformskom, talasu. Uz Filipovića, podsetimo, letos su u komisiju ušli Dejan Santrač i Nenad Đokić.

Formirana je nova Medicinska komisija FSS. Uz predsednika, dr Nebojšu Tasića i potpredsednika, dr Dejana Aleksandrića, članovi su prof. dr Svetozar Putnik, doc. dr Boško Milev i ass. dr Aleksandar Davidović.

Sednici su prisustvovali i članovi Radne grupe za Statut FSS i Stevan Stojanović, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije. Predsedavao je zamenik predsednika FSS, Nenad Bjeković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari