Italijani razočarani ponašanjem Novaka Đokovića na meču sa Sinerom: Prvo piški, pa traži fizioterapeuta, pa se svađa sa publikom

Ostavite komentar


  1. Pa još kad krene da istresa nervozu na klincima koji skupljaju loptice ili se dere i cepa majicu kao neki Hulk…

    E onda se mnogi čude što ga publika sve manje podržava, kao odakle to, te onda uobičajeni mitovi da njega mrze jer je Srbin i slične gluposti iz nacionalsocijalističkog repertoara…

  2. Sam sebi pravi i tek ce praviti negativnu kampanju.Treba da shvati koliko ima godina i da se povuce kao gospodin,da mu pamte uspehe ,a ne izgrede i besne reakcije prema svima pa i prema svojima od klupe do porodice.

  3. Nedostaje mu licno I porodicno vaspitanje! Izigrava velikog coveka, ali veli postajes ponasanjem I postovanjem drugih.!

  4. Pa šta ga briga realno,to je on a ne federer ili nadal. Baš ga svrbi za vasa mišljenja on je najbolji i to je tako.gledajte secanja sa rodzerom ako vam on odgovara,pa da.Pozz!

  5. Pa nijedna publika nije nikada navijala ni protiv Federera ni protiv Nadala, prema tome objektivnost a ne sramotno ponasanje publike

  6. Ponasanje publike je sramotno. Kao da je rimska Arena, malo je falilo da ga bace lavovima. Ima pravo da izgubi celendz, da ode u toalet i da uzme fizioterapeuta. Sta prica ta “ legenda” sa jednim GS od pre 50 godina.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.