Ivana Španović svetska prvakinja

Ostavite komentar


    1. Patetican izliv predpuberteteskog „humora“ Ako nisu u stanju da ljudski cestitas devojci na sportskom uspehu, onda si mogao i da preskocis komentarisanje ili je taj poriv jaci od tebe?

    2. Ova medalja je zasluga Spanoviceve, bolje razmisl cijom zaslugom si ti stigao ovde gde jesi.

    3. ona ikebana postavljena iza novog-starog gradonačelnika bi bila mnogo jača sa ivanom .

  1. Ivana Španović, naša boginja atletike, imaš sve čestitke od srca i svakog zadovoljstva. Naša današnja heroino sa 6,93 metara dužine zlatnih zraka, danas si mi, pored mnogih neprilika, usrećila dan. Ivana, naše zlatno dete, nek’ te prati sreća i ne plaši se daljina, svećeš ti, zlato naše poštovano, da prevaziđeš. Sada kada si se popela na Olimpu, naša Vilo, ne ispustaj ga! Čekam! Čestitke idu i tvojoj ljubavi, golupčići naši.

  2. Ivana i ako neko zasluzuje rec hvala malo ih je. Posedujes stabilnu licnost i izrazito jako JA!

  3. Samo vrhunska sportistkinja poput Ivane zna cenu svojih uspeha – doping je realnost i tabu tema. Sve je sjajno dok se tapše uspesima, a mladima otkazuju organi, roditeljima dece koji su u klubovima sugeriše se doping, deci se one poturaju o obliku tableta. Kada bi se razgrnula gomila smeća koja leži iza dopinga, samo moralno slepe osobe bi tapšale vrhunskim sportistima. Ko razume, shvatiće.

  4. Kraljica. Vredna, uspešna, pametna, lepa. Savršena. Ona je uzor za sve u Sbiji.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.